Thursday, 23 October 2014

Selepas 72 jam insert JPD

Posted by zoura edora at 01:33 0 comments
Selepas 72 jam insert jamu pengantin dara. Selepas dikorek ini yg keluar..lebihan darah kotor, keputihan dan sebagainya..

Bagaimana dengan kita? Dah berJPD ke belum?

Hubungi 012-3612692 utk pertanyaan lanjut ^____^



Wednesday, 15 October 2014

MAKJUN PACAK POWER UTK SUAMI

Posted by zoura edora at 21:50 0 comments
Maajun pacak power untuk lelaki yg dah berkahwin.

Untuk lelaki normal makan 1/2 biji sekali seminggu
Untuk lelaki yg ada kencing manis makan 1 biji sekali seminggu.

Ada 4 biji
RM50


wHATSAPP 012-3612692 




KESAN SELEPAS GUNA JAMU AKU DARA

Posted by zoura edora at 21:38 0 comments
Terkedu si suami bila xtau isteri baru 2 minggu makan JAMU AKU DARA. Bukan setakat menjaga rahim, yg atas pon sekali mantops & mekar semula tau!

Banyak yg best bila makan JAMU AKU DARA

✔keringkan bawah yg lecak
✔hilang bau
✔ketat semula
✔kemutan lebih kuat
✔mengempiskan perut
✔membakar lemak 
✔menaikkan punggung

XPERCAYA LAGI..?? BACA TESTI PENGGUNA NI -->>>

call pengedar 012-3612692 




TESTIMONI CLH & FW

Posted by zoura edora at 21:18 0 comments
Suka tak testimoni ni? Tak percaya? Cubalah dulu...

Coklat love habibi rm48
Feminine wash rm48


PENGEDAR 012-3612692
COD AREA PUTRAJAYA ONLY


URGENT CALL

Posted by zoura edora at 21:12 0 comments
Salam

Berita terkini!

Kepada pelanggan jsd yg sdh buat bayaran pada tarikh 13 & 14/10/2014 diminta hubungi segera talian 012-3612692 

Terdapat masalah teknikal rangkaian kami utk proses pengeposan.

Hubungi segera utk maklumat lanjut

Sekian 





PANTANG LARANG KETIKA MAKAN JAMU JSD

Posted by zoura edora at 21:11 0 comments
Info ringkas bagi yg menggunakan produk JSD

Elakkan sebelum mudarat, jauhkan sebelum terkena.

Nti jgn ditanya kenapa kesan atau rasa xselesa tau.! Risiko bagi yg sediada bermasalah tp xbgtau masalah dgn jujur.

P/s : neutralkan badan sebulan dahulu dr sebarang pengambilan jamu lain sebelum menggunakan JSD

Info lanjut hubungi pengedar 012-3612692 




Monday, 25 August 2014

Simpan Coklat LOve Habibi dalam Beg..??

Posted by zoura edora at 20:02 0 comments
Jom makan coklat love habibi..lancar pembuangan nanti 
pagi ni nak teruskan beraya..

pesanan saya:

1- jangan lupa makan coklat love habibi n simpan dalam handbag.

kenapa?

makan clh sewaktu perut kosong boleh membantu memecahkan angin dalam perut. menolak angin dan kita akn terus sendawa dan terkentut2 besar sehingga perut terasa lapang.

selepas angin keluar kentut mahupon sendawa. jika usus kita penuh dgn sisa makanan. time tu senang dan lancar je membuang.
bila sudah membuang makanan semalam yg penuh dlm perut..
badan akan terasa ringan.
perut bila ditekan2 akn terasa lembut dan tidak buncit.

yang paling best !!!
badan akn terus bertenaga tanpa rasa penat.
siapa kata hari raya kita xpenat???? tipu lah.
yg duduk rumah menyambut tetamu pon penat. yg berkunjung pon penat.

just imagine..
kalau smlm raya pertama kita mkn dan sumbat makanan byk2.. tp sampai pagi ni tak membuang..
apa kita rasa?????



 

JAMU SUSUK DARA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting