Friday, 11 April 2014

Testi feminine wash bestttttt...!!

Posted by zoura at 23:02 0 comments
Jom baca testi dari cust yg sudah mencuba feminine wash ni. 

100% gerenti sdh cuba, xkan sama dgn feminine wash jenama lain.! 

Ibu mengandung juga boleh guna, anak dara & semua golongan wanita

Mengurangkan keputihan, menghilangkan bau, serta merta mengurangkan kegatalan akibat keputihan & lebih2 menyegarkan..! 

Jgn tunggu lagi, jom order sekarang.! 
Sms / whatsapp 012-3612692

Testimoni dari cust yg sdh mencuba. 
Anda bila lagi..? 
Jgn biarkan perasaan malu anda. Call skg utk mengembalikan keyakinan anda.!

=============================
No.1

=============================

No.2 


=============================

No.3


=============================

No.4


=============================

No.5 


=============================

Info feminine wash JSD

Posted by zoura at 22:47 0 comments


Bau nya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
…................
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.
…....................
Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani

INFO

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.


Berminat ingin mencuba..? 

Sms / whatsapp 012-3612692



Friday, 4 April 2014

Testimoni minyak ikat kasih

Posted by zoura at 08:59 0 comments
Jom baca ni..!! 

Jgn ragu-ragu lg

Minyak ni mmg besssss..!!


Ada lagiiiiiii



Ramai isteri2 sdh mencuba
Ketepikan rasa rendah diri anda, dapatkan sekarang utk lebih keyakinan depan suami..!!!

Sape xsayang suami kann...

Call jk no ni 012-3612692

Cara guna minyak ikat kasih

Posted by zoura at 08:55 0 comments
Minyak ikat kasih ni bukan utk isteri shj, malah utk suami pon boleh utk kegunaan membesarkan, mengental, melancarkan darah & merangsang pertumbuhan otot di badan. 

Bagi yg masih xtau cara guna minyak ni, boleh cuba ikut seperti gambar di bawah : 


Harga minyak ni xmahal, elok sgt dgn kesan yg akan diperolehi. Guna skg utk hasil yg diidamkan..! 

Rm65 sebotol
Add rm6 pos sem.msia / rm11 ss

Berminat nk cuba ..? 
Call jk no ni 012-3612692 
Atau sms / whatsapp pon boleh

Fb : jamu susuk dara putrajaya shop

Tuesday, 11 March 2014

CARA GUNA MASKER VAGINA

Posted by zoura at 01:17 0 comments

Cara penggunaan:-

disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala…masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2

Khasiatnya:

- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

Harga : 

RM25 satu peket 
(boleh tahan 2 minggu *ikut cara penggunaan @ kekerapan guna)


HUBUNGI PENGEDAR SEKARANG UNTUK TEMPAHAN.!

012-3612692

INFO MASKER VAGINA

Posted by zoura at 01:07 0 comments



Uolsss..nampak tak gambar kat atas ni? mesti uols yg tak tau tu tertanya-tanya apa mende ni ye? Ok saya explai ye uols..yang kat atas ni bukan rempah kari, bukan sachet minuman malah jauh sekali serbuk kunyit ye..Yang dalam paket-paket tu dinamakan sebagai Masker Vagina..Kenapa namanya macam tu?
Heee..Ok meh nak explain lagi (copy paste from bos besar kami, sis Hanni Borhan)..
~kenapa namanya camgitueh?????????? MAGIC nye POWDER ni hanya sipemakai yang tahu. Rasa gatal – gatal di put put ( kemaluan wanita ) tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar,tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2, tergaru2…jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh… lagi2 kalau nak tido malam adoi…..memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke,dengan tisu, garu ke…cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam.sengsara nya hidup.
~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih – lebih lagi sering menghantui wanita – wanita mengandung.
~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.
~ terdiri daripada daun sireh,cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua. MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip mata. tu sbb hani panggil dia magic powder. kenapa kita panggil dia masker vagina? bila kita tak rasa gatal2. rutin harian kita entah berapa kali masuk tandas buat urusan kecil dan besar. selesai sahaja.bedakkan put put kita. diseluruh kelopak kelopak bunga indah yg ada pada kita. keselesaan sepanjang hari dan rasa kering dan tidak melekit. bau put put tak ada.
~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam…. fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.
kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta ( **tut tut sensored “” tut tut** ) kita tu?
~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi…kalau kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu …percaya tak ianya kembali tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.
~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put ….automatikly terus rapat.lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.
kenapa orang mengandung boleh pakai?
~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan – lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu – ibu mengandung sangat susah hati…panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.
kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?
~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak. tahu2 satu masa menangis,merengek..put put kita sakit. putput kita sakit. mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.
~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.HEBATNYA SERBUK INI KAN…so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket.emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita.apa2 pon Allah maha menentukan.
Harga: RM25 lum termasuk kos poslaju
MAGIC POWDER ” SUSUK DARA”~ MASKER VAGINA (RM25)- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
Cara penggunaan:-
disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala…masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2
Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

INFO JAMU LELAKI JUTAWAN

Posted by zoura at 00:58 0 comments
PERKONGSIAN DR PENGASAS JSD....
Apa tanda2 tindak balas selepas makan jamu lelaki jutawan?

1- suami akan kerap terkencing2. Kencing dengan banyak dan berbau busuk.

2- zakar atau buah zakar akan bergerak sendiri atau terasa seperti di tarik2.

3- jika banyak angin akan merasa mengantuk.

4- jika ada saluran darah tersumbat akan sejuk2 atau krem.

5- jika ada gout tempat gout boleh membengkak, sengal atau langsung tak boleh berjalan.

6- jika ada migrain akan berpeluh dengan dingin dan sakit kepala sehingga mengeluarkan lendir dari hidung.

Apa yang harus di lakukan?

Teruskan memakan jamu lelaki jutawan.


1- sehingga kencing menjadi jernih dan tidak berbau.

2- bebird akan start berdenyut2 aktif. akan ada rangsangan syahwat secara natural selepas 3 hari seminggu atau sebulan bergantung kepada masalah lelaki tersebut.

3- peringkat awal memang akan mengantuk mesti ditidurkan. Selepas kentut2 atau sendawa akan lapang dan ringan badan.

4- jika krem atau sejuk2 tempat tersebut hendaklah di urut atau disapu hot lotion secara nipis.

5- jika tempat gaut membengkak teruskan makan jamu lelaki jutawan. Di urut tempat gaut dgn menggunakan deep heat lotion untuk darah berjalan.

6- jika migrain. Basahkan rambut. Atau tuala. Tekupkan ke kepala. Menggunakan minyak rambut jenis sejuk seperti minyak masak yang bersih. Atau lumurkan asam jawa ke kulit kepala.

### ikhtiar kelakian anda dengan jamu lelaki jutawan jsd sehingga stok masih ada limited hanya 20,000 unit untuk tahun 2014


HUBUNGI PENGEDAR JAMU SUSUK DARA - PUTRAJAYA sekarang utk tempahan & pertanyaan lanjut 

012-3612692 (puan zoura)
atau hubungi agen kami yg terdekat anda

JAMU LELAKI JUTAWAN - RM65 SEBOTOL


 

JAMU SUSUK DARA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting