Monday, 25 August 2014

Simpan Coklat LOve Habibi dalam Beg..??

Posted by zoura edora at 20:02 0 comments
Jom makan coklat love habibi..lancar pembuangan nanti 
pagi ni nak teruskan beraya..

pesanan saya:

1- jangan lupa makan coklat love habibi n simpan dalam handbag.

kenapa?

makan clh sewaktu perut kosong boleh membantu memecahkan angin dalam perut. menolak angin dan kita akn terus sendawa dan terkentut2 besar sehingga perut terasa lapang.

selepas angin keluar kentut mahupon sendawa. jika usus kita penuh dgn sisa makanan. time tu senang dan lancar je membuang.
bila sudah membuang makanan semalam yg penuh dlm perut..
badan akan terasa ringan.
perut bila ditekan2 akn terasa lembut dan tidak buncit.

yang paling best !!!
badan akn terus bertenaga tanpa rasa penat.
siapa kata hari raya kita xpenat???? tipu lah.
yg duduk rumah menyambut tetamu pon penat. yg berkunjung pon penat.

just imagine..
kalau smlm raya pertama kita mkn dan sumbat makanan byk2.. tp sampai pagi ni tak membuang..
apa kita rasa?????



Pengambilan Jamu Pengantin Dara

Posted by zoura edora at 20:00 0 comments
PENGAMBILAN JAMU SUSUK PENGANTIN

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Harga: RM65 untuk 10kapsul.


CALL / WHATSAPP 012-3612692


Sunday, 10 August 2014

Testimoni Jamu Pengantin Dara

Posted by zoura edora at 20:02 0 comments

Ini bukan pasal ketat shj tpi mengenai kepuasan suami... bila rasa lain dari kebiasaan tak lekang sebut i love u...

Hehhe penangan jpd...tak perlu susah2 nak.pikat suami...

call / whatsapp 012-3612692 




Bukan sebarang feminine..JSD mmg terbaik!

Posted by zoura edora at 19:55 0 comments
Bagi yang tak kenal dengan feminine wash ni mungkin rasa mahal sangat harga pencuci wanita ni berbanding brand lain yang boleh dapat dengan harga RM10 sahaja...

tapi hanya mereka yang pernah guna sahaja yg tau kelebihan feminine wash jsd ni...


Jom baca ni - Penangan Jamu Pengantin Dara

Posted by zoura edora at 19:52 0 comments

Fungsi & Perbezaan Jamu Aku Dara dengan Jamu Pengantun Dara

Posted by zoura edora at 19:50 0 comments
Saya upkan balik perbezaan JAMU PENGANTIN DARA DAN JAMU AKU DARA..

jom baca ... 
SOALAN;
Nk tau la,ape beza jamu pengantin dara dgn aku dara?

JAWAPAN;
JAMU PENGANTIN DARA - mengecutkan rahim/merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/blocking d faraj~ merawat masalah kekeringan...

JAMU AKU DARA - menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ memecahkan lemak/mencairkan kotoran/kerak d dinding rahim....kaedah makan jamu aku dara tu ialah :-makan jamu aku dara.1 botol yg pertama 10 hari 2 pg 2 mlm....pastu botol kedua 20 hari.pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari....sok piyed lancar mcm paip bocor... darah beku semua hancur2...keputihan mencair...mula2 je kena makan lebih sikit..pastu makin berkurang...


Wednesday, 2 July 2014

MASKER VAGINA PRODUK JSD

Posted by zoura edora at 18:56 0 comments
Produk jamu susuk dara yang paling murah adalah masker vagina.

Kenapa ramai yg menyukai masker vagina ni?

Menghilangkan kegatalan sebb keputihan
Merapatkan vagina
Mengetatkan vagina
Mengeringkan luka
Mengecutkan jerawat
Menghilangkan daki2 sekitar vagina.

Harga runcit rm25
Harga agen rm20
Harga pengedar rm16.25

Sebarang pertanyaan whatsapp ke 0123612692



 

JAMU SUSUK DARA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting